Windows 7 – GRATIS

Am scris de ceva vreme despre Windows 7… era gratis pentru teste o perioada. De acum inainte scapam de toate grijile: WINDOWS 7 va fi GRATIS!!!

După semirateul dat cu Vista, Microsoft vrea să-şi spele păcatele cu orice preţ. Aşa se face că Windows 7 RC 1 , versiunea care va deveni publică chiar mâine, 5 mai, va putea fi folosită gratuit până pe 1 iunie 2010 . De data aceasta nu mai este o glumă, informaţia vine chiar din partea oficialilor Microsoft.

windows7-screen

Eu ma bucur ca scapam de problemele create de controale si de anevoioasele cheltuieli pentru licente… sa inceapa o noua era la Microsoft? O era bazata pe ideea LINUX? Adica gratis? Poate au castigat destul pana acuma… sau e criza si e superoferta?

2 thoughts on “Windows 7 – GRATIS

  1. Da – este gratis – deoarece este versiune Beta…
    Cineva trebuie sa o testeze… (nu de alta dar vista pana la sp1 – putem spune ca era Beta, sau ma rog, ca merge ca un beta :).
    Totodata si-au schimbat putin politica, deoarece cu vista nu au realizat succesele la care se asteptau…

    Pana in momentul de fata windows 7 este peste vista, insa se bate si pe alocuri pierde comparativ cu xp…, desi bate pe partea de siguranta – care vrand nevrand va fii un atu…

  2. Microsoft nu fac acte de caritate. Prin treaba asta nu fac altceva decât să angajeze milioane de testeri fără a plăti niciun ban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spam Protection by WP-SpamFree